{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger BAILEY [Himmelhest] 2009

11.534 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Lene & Bailey*
Kvinde | 30 år | Oprettet: 9. feb 2011


Haflinger BAILEY

Fødselsår:
2009
Højde:
148,5 kategori 1 pony.
Temperament
Bailey er en godmodig pony, som stoler på sine mennesker. Han undersøger hellere tingene, end at undgå dem, og det er rigtig rart med sådan en pony. Han lader sig ikke så nemt skræmme.

En pony der skal rides, rides og rides. Men han er super selvgående. Dejligt temperament, når blot han bliver holdt i gang. Han er ikke en pony der kan tåle at stå for meget af gangen, så bliver han skør.
Gangarter
Skridt: Middel (mangler fremaddrift)
Trav: Over middel
Galop: Middel (mangler balance)
Stævner
2013

Sted: Blåvandshuk Rideklub (BRIK D-stævne)
Dato: 10.08.2013
Klasse: Ld1 - HEST.
Point: 5-6-7 taller. (4 for mit fald)
Procent:
Placering: Havde han ikke smidt mig af, havde vi vundet klassen.
Kommentar: Havde en meget spændt hest, der lavede en del ballade, og jeg røg en tur i sandet med 2 øvelser tilbage, som resulterede i en opgivelse.

Sted: Østergårdens Rideklub (ØGR D - stævne)
Dato: 18.08.2013
Klasse: LE spring - PONY. (UK med Mai)
Fejl: 8
Placering: Lilla roset (B0, ALLE fik roset)
Kommentar: Bailey havde ikke været redet siden sidste stævne, udover dagen før - så det var lidt et sats, men han klarede det til UG, og han var en sand stjerne at have med, skide være med det enkle stop, og den ene bom.

Sted: Guldager Rideklub
Dato: 3.11.2013
Klasse: LD1 (MED JANNI)
Point: ?
Procent: 58,33%
Placering: ?
Kommentar: Bailey var en smule overgearet, men klarede egentligt programmet fint. Han lavede en lille smule ballade, men manglede derudover fremaddrift.

Sted: Guldager Rideklub
Dato: 3.11.2013
Klasse: LD2 (MED METTE)
Point:
Procent: 65,00%
Placering: 8 ud af 21
Kommentar: Rigtig fint program, trods at Mette glemte en skråt igennem, og at han bukkede 2 gange med hende. Han var lidt ustyrlig for hende, men ellers var det ganske fornuftigt.

2014

Sted: Varde
Dato: 4.1.2014
Klasse: LD2 (med Mette)
Point: ?
Procent: 56,19 %
Placering:
Kommentar: Bailey var en værre rodeohest at have inde til første klasse. Han var ellers meget medgørlig på opvarmning.

Sted: Varde
Dato: 4.1.2014
Klasse: LC1 (med Mette)
Point:
Procent: 60,80 %
Placering:
Kommentar: Meget træt pony, men ingen ballade! Han ville ikke rigtig svare frem, så anspringet og fremaddriften manglede. Men en kanon rar pony at have inde på banen denne gang.


Sted: GRK
Dato: 25.5.2014
Klasse: LC1 (med Signe)
Point:
Procent: 63,40 %
Placering: 1. Uplaceret
Kommentar: Kanon pony. Manglede fremaddrift, og sprang fra i galoppen, ellers et rigtig fint program!
Stamtavle
Ingen. Han er hentet oppe ved hestehandler Per Thybo. Mange af hans heste kommer fra Holland, så måske Bailey stammer derfra. Han har desværre ingen papirer, ikke af hvad jeg kender til i hvert fald. Grønt pas. Lidt ærgerligt, da vi gerne ville have deltaget i nogle haflinger stævner. Men pyt med det.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Den 21.7.2010 var mildest talt et mareridt, men jeg er ufattelig glad for at jeg tog chancen og hentede ham hjem. Jeg sad den 26.7.2010 og kiggede lidt rundt på nettet efter en ung pony. Jeg ville gerne prøve kræfter med noget nyt, og gerne helt fra bunden. Der fald jeg over Bailey. Bailey lignede en pony, der opfyldte mine krav, men det viste sig at blive et stort mareridt, og et kæmpe arbejde for mig. Vi tog op for at hente Bailey, og jeg mødte en pony der var virkelig uopdragen, og havde ingen respekt for omverdenen. På vej hjem i traileren stod han og hoppede og dansede. Ugerne efter var en magtkamp. Han angreb mig på marken, stejlede, bukkede, bed og sparkede efter mig. Han var virkelig forfærdelig at omgås. Jeg tog kampen op, og de følgende uger blev brugt på at gøre ham tryg, og finde en tillid. Siden den blev fundet, har jeg haft en ven for livet. Jeg er glad for at jeg ikke opgav ham, selvom det til tider var meget tæt på. Bailey blev undervejs mere livsglad, og virkede meget mere tilfreds med omverdenen.

Inden Bailey kunne blive ridehest, har vi brugt ufatteligt mange timer sammen fra jorden. Vi har gået ture, vi har striglet, vi har leget med nogle tricks. Vi har hygget, nusset og vi er blevet rigtig fine venner.

Hans tilridning har trods alt været let som en leg. Han havde rytter på max 5 gange, før vi selv kunne styre ham rundt i både skridt og trav, og han har helt fra start været utrolig nem fortil. Der har vi overhovedet ikke lagt noget arbejde i. Bailey fandt dog ud af at han også kunne være fræk under ridning. Så på en ret kort periode, fik han smidt 3 ryttere af. Men efter der kom en ny sadel, og han fik noget massage regelmæssigt, begyndte han igen at blive ridelig, og siden da er det bare gået stærkt. Bailey havde rytter på for første gang d. 26.4.2012. Jeg havde heldigvis selv fornøjesen af at være den første der var på ham, og han tog det i stiv arm. Han har gennem tilridningen, og får det stadig ind i mellem, haft pauser. Vi har intet vi skal nå, og jeg ønsker at han holder mange mange år endnu.

Bailey er en utrolig fin 4 års. Jeg kan ikke forlange meget mere af ham, da han egentligt kan hvad han skal kunne i den alder. Han er stadig utrolig let fortil, og det skulle meget gerne fortsætte.

Han er utrolig nem at læsse i trailer. Han går lige op, og det har aldrig været et problem for ham at gå i trailer. Derudover også så godt som trafiksikker. Man må aldrig sige aldrig :-)

Jeg har haft Bailey, i over 3 år nu - og jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at han skal blive her hos mig. Han er min bedste ven, min soulmate, min stjerne!

Baby, jeg elsker dig! Alle timer, alt besvær - er hele venskabet værd! <3

Kigger på dine øjne, din charme og dit smil. Du gør mig blød indeni. Mærker dig dybt indeni mig, Hva du gør ved mit hjerte og min person... - Du får mig til at svæve.

opdateret: 25.9.2013
Kommentér på:
Haflinger BAILEY
x