{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Tindur 2010

16.520 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team Tindur
Kvinde | 39 år | Oprettet: 1. mar 2011


Traver Tindur

Fødselsår:
2010
Højde:
160 stg. Uden sko.
Temperament
Rolig og tillidsfuld. En glad dreng med fart i på folden. Han tager nye ting med ro specielt når der er andre heste i nærheten. Men hvis vi går tur så følger han efter men er lidt skeptisk, og når vi vender nesen hjem skal det gå hurtig så da må vi tage nogen runder for at sætte tempoet ned.
Han har med årene blevet mere nervøs når han er på fremmede steder. Kender han omgivelserne kan han det hele og er fuldstændig cool.
Gangarter
Meget majestetisk holdning. Super flot trav. Se på mig attitude.
Stævner
Ingen. Måske jagt, vi får se hvor dygtige vi bliver.
Stamtavle
Far: Playboy E H. Farfar:Vic Torre(US) R.I.P.(4/10-11) Farmor: Magic Leaf (S)http://195.198.34.45/shestinfo?kommando=visaHerstamning&hestId=83150
Mor: Hurtis. Morfar:Copperfield. Mormor: Nicole Baun. http://195.198.34.45/shestinfo
Køn
Hingst men bliver Vallak. Har li prøvet sig på damene i dag (3/5) 7mnd og 5 dage gammel =:-) Skulle måske hede Casanova/Don Juan istedenfor. Den 7/6-11 Blev jeg vallak. Liggende kasteration, alt gik superfint.
Bemærkninger
Brun med sort man og hale. Ingen aftegninger.

Maj 2011- Han er pt 1/5 214kg. I dag 17/5 havde han smed på for første gang, det gik rigtig fint. Han blev lidt urolig et par gange men kom hurtig over det og stod stille uden at fleine ud=:-) Dygtig dreng. I dag (26/5-11) fik han sin vaksine nr to og han stod bare stille og rolig og var skide dygtig. Begge hans testikler er faldet på plads, så nu kan han kastereres=:-) Jeg er og bliver så glad og forbauset over hvor dygtig og rolig han er. En fornøjelse at have en sådan en hest.

Juni 2011 - Fik konstantert lus den 7/6. Har fået lusekur så nu skulle vi fået taget livet af de små krek.

August 2011 - I dag den 11/8 er jeg 255 kg, jeg blev fri for lus efter kuren og har haft smed på siden sidst. Jeg er stadigvæk dygtig men prøver at bestemme lidt mere, selv om det ikke lykkedes. Jeg går ture i skov og mark samt rolig veje. Er ikke trafiksikker men går rundt om biler der er parkert og spiser af de hvis mor lægger mad på panseret. Vi mødte en knallert og da blev jeg lidt bange men bagefter mødte jeg en bil og det gik fint da vi stod trygt ude i siden og kikkede på den kørte forbi. Jeg har selv gået ind i trailer og jeg kan også gå over presseninger. Vand er jeg ikke ret glad for men det kommer nok. Men nu går jeg ude på døgnfold og hygger med andre heste. 21/8 blev jeg syg for første gang. Feber på 38,6. Var sløv og ville ikke rigtig spise.

September 2011 - Den 19/9 var jeg ude og gå langs vejen hvor vi traf fire biler og en traktor. Blev bange for bilene men for hver bil blev jeg lidt roligere og ikke fuldt så bange ved bil nr 4 som ved bil nr 1. Traktoren derimod var kæmpe farlig;-) lidt at arbejde med. Men jeg bliver nok sikker efterhånden. I dag(28/9-11) blev jeg et år. Jeg vejer 260kg og er 139.5cm. Vi var ude og gå i trafikken hvor vi mødte fire bile, et cykelhold og en enlig cyklist. Jeg blev ikke bange for nogetsomhelst og var så utrolig dygtig. Da jeg kom hjem til stalden hold vi fødselsdagsfest med æbler og gulerødder:-D Nu er jeg blevet et plag.

Oktober 2011 - 12/10-11 Havde jeg smed.

November 2011 - Den 4/11-11 fik jeg vaccinationen så nu skal jeg først vaccineres om et år igen.

December 2011 - Den 5/12-11 var smeden på besøg igen. Nu kommer han først til marts da jeg har så flotte hove. Den 16/12-11 vejer jeg 298 kg.

Januar 2012 - 6/1-12 prøvet jeg gamacher og strygere på for første gang. Det tog jeg stille og rolig til trods for den kraftige velcro lyd og den mærkelige følelse. Jeg blev vildt flot:-) I dag den 28/1-12 flyttet mor mig til en ny stald med 12 andre heste. Her skal jeg gå sammen med andre heste på min alder:-) Trailer turen gik fint nok men jeg gik i panik da jeg opdaget at mor havde bundet mig så jeg prøvede at komme mig ud. Jeg endte med at knuse en lygte og skadet mig selv på benene men det var heldigvis kun overfladisk. Mor fik hurtig beroliget mig ned så da vi fik rampen op og kørte gik det fint nok. Da vi kom frem kom jeg ind i min nye store boks, fik masser af hø og mor ordnet med mine skrammer:-) nu må vi nok starte trailer træningen lidt forfra igen men det skal nok gå med masser af tålmodighed og kærlighed.

Marts 2012 - 29/3-12 Nu er jeg faldet godt til i min nye stald. Jeg går nu sammen med ung hopperne der er et halvt år ældre end mig og meget højere da de er DV. Når vi skal på sommergræs skal vi alle gå sammen. To vallaker der er over et år eldre samt en hoppe, to hopper der er et halvt år ældre, to hopper der er over et halvt år yngre. Så otte ungheste bliver vi=:-D Nej hvor skal vi kæmpe om hvem der ligger hvorhen på rangstigen og hold da op som vi skal hygge. Den 23/3 fik jeg ormekur da jeg havde alle de orm jeg overhovedet kunne have. Til trods for at jeg fik en ormekur i oktober. Sådan kan det gå når man gik med heste der ingen ormekur fik og ikke havde fået på flere år! Godt jeg har flyttet og fået renset tarmene. Så nu er jeg fit for fight hele sommeren.

April 2012 - I dag den 13/4-12 blev jeg målt, så nu er jeg 147 cm i stg. Har vokset 8 cm på et halvt år. (28/4) I den sidste uge har mor begyndt at vænne mig til vandslangen. Jeg gik i panik men faldt til ro da mor strøg mig på halsen. Jeg var tæt på at sprænge grimen og glide omkuld men mor fik mig heldigvis rolig Og hun snakker beroligende og giver mig gulerødder så jeg fleiner ikke ud mere men lidt bange er jeg stadigvæk. Hun kan nu spule på hoven og kodeleddet og op til knærne på det ene forben. Hun prøvet også på bagbenet men det skal jeg vænnes lidt mere til. Jeg har også gået ture på vejen og mødt biler. Når de kommer stikker jeg bare hovedet ned til mors hånd og forventer gulerødder. Så nu har jeg lært at bil = gulerødder =:-) Traktorer arbejder vi på stadigvæk.
I dag (30/4-12) er det et år siden jeg kom til min søde madmor. Sikke et dejlig år det har været. Og i tilæg skal jeg på fold med de syv andre ungheste i eftermiddag. Nej hvor skal vi bare hygge. Da vi kom på folden løb vi rundt og leget og hygget før vi gik i gang med at græsse. Dette er livet. Da mor kom om aftenen var engang ikke guleroden hun havde af interesse. Her skal der bare tygges i det saftige græs.

Maj 2012 - I dag 1/5-12 var jeg blevet jaget ud af folden af B. Jeg blev så bange for han at jeg løb li igennem hegnet. De (der ejer stutteriet) sadde mig ind igen da de ikke vidste hvad der var sket og så gik han til angrep på mig igen. Hvis de ikke havde reddet mig havde jeg kommet ille afsted. Jeg har mange bide mærker og mor kom og renset de og sprayet sårspray på og så måtte jeg stå indenfor natten over. Da jeg kom ud næste dag blev jeg sad på dag fold med den ene følhoppe. Jeg savner mine venner på døgn græsset så jeg stresser lidt rundt og mor er bekymret for mig. Om eftermiddagen tænkte de at jeg jo kunne komme at gå på den lille fold ved siden af døgnfolden da den havde nok græs så jeg måske kunne blive en del af flokken hen af vejen. Så de trak mig på den lille fold og alle hestene kom for at hilse på mig. Også B der jaget mig. Jeg gik over til B og viste at han gerne måtte bestemme, at jeg underkastet mig men han blev bare vred og jeg blev så bange at jeg næsten var på vej ud gennem hegnet igen. Jeg løb frem og tilbage og var så bange, så de åbnet leddet så jeg kunne komme mig væk. Nej hvor kommer jeg til at savne mine venner. Dumme B. Nu må jeg nok nøjes med at gå med følhopperne sommeren over. Snufs Og mor har så ondt af mig.=:-(.

Juni 2012 - 12/6-12. Nu er jeg vænnet nogenlunde til vandslangen. Mor kan spule mig over det hele undtagen hovedet og jeg står stille. Dog ikke helt glad for det endnu. Den 8/6 havde jeg smed igen og jeg ville ikke stille mig i spildtauet. Mor blev vred men jeg ville ikke respektere hende eller pisken da hun kom med den. Hun fik mig i spildtauet til sidst og jeg fik beskåret hovene uden mere problemer. Mor ville dog ikke finde sig i at jeg ikke respekterte hende så nu har jeg li haft fire dage med tillid og respekt øvelserne igen. Og nu hører jeg atter efter hvad mor siger :-D

August 2012 - Så er det August.Vi øver os dagligt på at blive bagved mor eller højest med hovedet ved mors skulder når vi går ture. Vi stopper, går hurtigere og langsommere og skal hele tiden blive bagved.Hvis han kommer foran bliver han bakket flere skridt og står stille til jeg siger vi skal gå videre. Vi øver det personlige rum men det går bare ikke så godt når vi skal strigles. Da vil han gerne op at stå helst ovenpå mig;-) Så hvordan jeg løser det ved jeg ikke helt. Vi har også begyndt på at øve at hovedet skal holdes nede på kommando. Men det er helt nyt, men han fattet det dog. Men det sidder jo ikke endnu. Har ca målt han og nu er han ca 152 stg og vejer 387 kg. Håber jeg kan finde nogle søde rolige og erfarne hestefolk der har trailer der kunne tænke sig at hjælpe mig med ham så vi kommer ud at køre lidt. (2-3 gange) Og håber også at vi kan få selskab af pigen i stalden og hendes hest til at gå nogle ture i trafikken igen samt at få han trænet til traktorer. Så der er meget jeg gerne vil nå men mangler hjælp. Så det var vores August mnds arbejdsplan;-) 24 August fik vi taget nogle flotte billeder af Fotografen Katja Kjer. Er så vildt glad for billederne og havde rigtig svært ved at skulle vælge ud hvilke jeg skulle sætte ind på profilen. Mange tak Katja :-)

September 2012 - I dag (28/9) fylder TIndur 2 år. Jeg er 151 stg og 387 kg. (Målte 1cm forkert sidst) Jeg prøver grænser men mor lader mig ikke få min vilje. Bliver en spænnende tid for når jeg kommer på stald igen skal jeg gå i løsdrift boks sammen med mine piger.

Oktober 2012 - Nu har vi repetert tillid og respekt træningen igen da jeg blev li lovlig fræk på fold. I tilægg har jeg lært at stoppe når mor viser tegn og siger stop og blive stående stille. Det har jeg li lært så vi træner selvfølgelig videre. Vi er også kommet ind igen og nu går jeg i løsdriftsboks sammen med mine piger. Mor har begyndt at give mig hvidløg i foderet igen men jeg gider ikke spise mit foder helt da jeg skal vænnes til det igen. Men mor er sikker på at jeg snart spiser det for det gjorde jeg før jeg kom ud.

November 2012 - På to mnd har jeg vokset 3 cm så nu er jeg 154 stg. Min søde og gode adfærd varede i 2 mnd Nu har jeg li begyndt at blive fræk igen. Vi har fået trænet lidt med traktor, gået rundt om den imens den stod og kørte. Lidt farlig var den, men jeg var rigtig dygtig til sidst og tog det stille og rolig. Jeg har også lært at stå stille og stoppe og blive stående på kommando. Nogle gange gider jeg bare ikke. Vi begyndte at træne på at gå over bomme med lidt højde, det gik ikke fuldt så godt da jeg klottede en del. Det øver vi videre på. At lære at have hovedet nede på kommando øver vi også på samt at acceptere og blive stående når mor lægger sine arme rundt om halsen min. Nu spiser jeg min mad med hvidløg i uden at nøle Akkurat som mor sagde jeg ville

December 2012 - Så kom sneen så meget af træningen har blevet udsat pga ujevnt og glat underlag. Vi var ellers begyndt på lange liner som vi nåede at øve før der blev frost. Det gik superfint men vil ikke risikere noget når det er så glat.
Tindur var så sød i dag, jeg stillet mig for første gang ovenpå striglekassen så jeg blev ca 40cm højere og stod ved siden af ryggen hans, han startet med at trede væk og kikke på mig som om jeg ikke var vel bevaret. Så flyttet jeg kassen efter han og kravlet op igen, lænet mig over (lå IKKE ovenpå ham) så han kunne se mig fra den anden side. Han vænnet sig hurtig til det men syntes det var en lidt mærkelig opførsel ;-) Men så kom jeg med en sort langt stykke plastik og hold da op. Det er længe siden jeg har set en sådan en skepsis hos han. Han fik lukte til den og fik nogle godbidder, så lad jeg den på staldgangen og han spiste et par stykker af den, så tog jeg den op igen og begyndte at stryge han med den. Så la jeg den foran døren og vi gik nogle gange over den. Det er over et år siden han øvet dette, men da med en anden type pressening, så lidt skræmmende var det alså :-)
Så er december ved at være slut (30/12) Jeg har vænnet mig til at gå både over og under presseningen samt at mor har nærmest pakket mig ind, blev næsten bange for at hun skulle sende mig som pakke post ;-) Jeg er også blevet ret dygtig til at gå i lange liner, vi går frem og tilbage ved grus vejen siden af stalden, jeg behøver dog til lit mere forståelse for at når mor trækker i begge liner betyder det stop og når hun kun trækker i en så skal jeg dreje. Men så nemt er det bare ikke da jeg heller ikke har hovedtøj og bid på. Kun grimen. I dag var jeg og mor ude at gå med Sarah og Lavaro, blev ikke bange for bilerne. Hunder er stadigvæk lidt farlige men det der var farligst var åen. Men mor fik mig forbi uden at jeg løb afsted, så efter en stund vendte hun om og så måtte jeg gå forbi den dumme å igen. Jeg opdaget jo at den slettes ikke var farlig så jeg gik forbi som om jeg aldrig havde gjort andet. Det var vidst en god ide fordi mor roste mig så jeg næsten var oppe i skyerne og jeg fik gulerødder :-) Jeg var bare så sej på vejen hjem :-) Hørte noget om at mor har købt hovedtøj til mig og at jeg snart skal få et bid at kikke lidt på. Hmmm. Mon jeg tørr gå ind i det nye år.....

Februar 2013
Jeg kom godt ind i det nye år. Jeg har blevet vennet til hovedtøj og bid, dog er str Cob blevet for lille så det flotte hovedtøj mor købte til mig for en mindre formue er nu til salg:-( Dog får jeg nok et nyt når hun skal til Herning på den årlige hingstemæsse tur. Jeg havde også lært sidebevægelser på forpart og bagpart og kunne også gå sidelængs med hele kroppen men så gad jeg ikke den kedelige træning og begyndte at nappe i mors skulder istedenfor at koncentrere mig om arbejdet så mor gav mig en pause. Har dog hørt noget om at hun kommer til at tage den ud i naturen og fortsætte der bare jeg bliver lidt mere trafiksikker.
Jeg og mor var ude på en lille tur alene hvor vi mødte en traktor, jeg blev lidt bange men fleinet ikke ud. Vi skal simpelthen øve lidt mere på de store køretøjer samt hunde:-)
Efter 5 mnd havde jeg smed på men der var intet at tage af da jeg sliter de meget. Havde jeg skulle blevet redet på så måtte der sko til. Når jeg skal tilrides om knapt 1 1/2 år så håber jeg at jeg går i boks alene igen så jeg ikke sliter de så meget at det er nødvendig med sko. Dejlig at der bliver sommer igen. Sidst i Juli begynder mor at træne mig i longe så jeg får oppbygget muskler til hun skal op på mig:-)

Marts-April 2013
I dag (22/4-13) tabte jeg min første tand. Vi har også øvet på traktorer nogle dage. De er stadigvæk lidt farlige men jeg bliver dygtigere og dygtigere. Mor kom med en plastikpose i blæsvejret for nogle dage siden. Den ville jeg bare spise...Den er jo ikke det spor farlig til trods for de andres heste forskrækkelse. Vi har jo trænet dette før så den er sikker:-) Lidt mere traktor træning og måske nogle lastebile så kører det. Hvis jeg er dygtig kan mor måske gå ture alene med mig til efteråret:-) Vi må se hvad der bliver til med trailer træning fremover..

Maj-September 2013
Vi har trænet trailer så nu går jeg ind og er ret ligeglad. Udfordringen er at nu er alt udenfor traileren farlig (alt det jeg ikke kan se og holde øje med) så jeg løber hurtig ud igen da jeg føler at jeg er fanget...Vi bliver ved med at træne..Mor træner mine rygmuskler i longen og det går bedre og bedre. Er somme dage lidt fjollet da naboens dyr er lidt farlige så koncentrationen er dårlig og den del af ridebanen der grænser op mod naboen er farlig. Mor er dog meget stædig og gir sig ikke før jeg har gjort det hun har bedt mig om uden at jeg løber rundt og stresser op. Hvis jeg arbejder rigtig og tager det rolig så afslutter hun. Snart er jeg 3 år. Hvad bringer mon det? :-) Ellers har sommeren bestået i at hygge på døgnfolden med Orlande. At opdrage på den hingst er somme tider lidt anstrengende. Undrer mig om jeg får komme tilbage til mine piger :-) Mor ser helst jeg går i større flok....

28/9-13
Så blev jeg 3 år :-) Jeg er 155 stg og mor kom op på min ryg for første gang i dag :-) Dette var jeg fulstendig ligeglad med noget mor vidste. Jeg gjorde hende vidst meget glad da hun var li ved at pive når hun sad der :-) Hun var helt ekstatisk at hun glemte at veje mig så dette gør hun i morgen sagde hun :-)

26/3-2014
Nu er jeg (om 2 dage) 3 1/2 år og er 158 stg og vejer 450kg. Om 4 mdr. skal mor tilride mig. Jeg har i de sidste 8 mdr. trænet ryggen og har blevet ret god til at gå rigtig i traven og har så vidt begyndt at øve galop kommando og får lov at galopere et par/tre runder. Jeg er dog bedre på højre volte. Venstre volte er min dårlige så der skal der trænes mere. Jeg har vænnet mig til biler. Traktorer, busser og store køretøjer er stadig farlige, men vi øver. Vi går ture hver søndag + at vi går tirsdag og torsdag op til ridebanen hvor vi går langs vejen et stykke. Jeg har også gjort fremskridt med traileren. Nu går jeg op selv med skillevæggen på plads. Dog løber jeg ud hvis jeg hører noget "farlig" bagved mig. Vi øver videre og snart lukker mor mig der inde.
Jeg har også haft besøg af sadelmager :-) Jeg er ikke så nem at finde sadel til da jeg er flad og bred. Men mor var heldig for hun får den sadel hun først ønsket sig. Fire ud af fem mærker blev kasseret selv om mor havde udsæt sig flere modeller. Disse sadler er lavet til heste med spids ryg og ikke til sofaheste som mig. :-) Mor får det dog dejligt når hun med tiden skal ride uden sadel. Sadelmageren kommer sidst i Juli igen, og så måler hun mig igen, og bestiller sadelen til mig. Jeg har også fået et nyt bid som jeg accepterer. Et Bombers Fullcheek med tungefrihed. Jeg bliver nok aldrig den store fan af biddet efter det dumme bid jeg først fik men jeg laver i det mindste ikke ballade mere når det skal i da dette ikke irriterer mig og min følsomme tunge.
Jeg har blevet sat på ølgær da jeg slider mine hove for meget og mor vil undgå sko. Så nu håber vi de vokser så jeg ikke behøver Booths til August. Har gået på det siden den 18/2 så det går lidt tid før vi ser resultater. Vi krydser hove :-)

28/9-14
I dag er Tindurs fødselsdag Hurra hurra hurra! Så er jeg blevet 4 år <3 Jeg har snydt min mor da hun troede jeg var højere end jeg er. Jeg er blevet målt i dag og er 159 stg og har blevet ALT for tyk over sommeren så jeg vejer 498kg. Mor har begyndt at tilride mig og det går fint. Dog er jeg meget bange for en del ting så hun får nogle bukketure når jeg bliver så bange at jeg løber. Det tager min mor heldigvis i stiv arm da hun får mig stoppet, og så falder jeg ned igen og fortsætter arbejdet :-) En spændende og udfordrende tid i møde for lille mig :-) Jeg har haft nogle mdr med sko på da den forfærdelige smed sagde at det behøvet jeg. Heldigvis fik min mor smid han på døren da han slog mig med hammeren og nu har jeg en ny og dygtig smed der har pillet skoene af og ordner de rigtigt. Jeg havde desværre fået sur stråle som mor behandler og behandler og behandler mig for..desværre, og til min mors store frustration så bliver jeg ved med at bøvle med dette til trods for mors intensive behandling og brug af anbefalede produkter. Når smeden kommer næste gang må vi høre hvad han siger. Så nu krydser vi hove for at jeg får raske hove snart :-)

Februar 2015
Jeg har været ude på min første ridetur, og jeg gør det rigtig godt i træningen <3 mor er rigtig stolt af mig :-) jeg har fået min tilpassede sadel så det hele kører for tiden. Før jul lavede jeg noget dumt på folden så jeg blev låst både i knæ og bagpart, og havde rigtig ondt i ryggen :-( så da mor skulle ride bukkede og hoppede jeg rundt. Mor fik bestilt vores Osteopat så jeg fik det godt igen og kunne arbejde videre :-) jeg havde begyndt at tabe mig men da jeg fik ondt i ryggen så kunne ikke mor holde mig i gang så jeg tog lidt på igen. Vi glæder os til foråret og hvad spændende fremtiden bringer :-)

Maj 2015
Vi rider nu på ture og hygger i den fantastiske skov. Jeg har fået min energi tilbage og er i perfekt stand. Nu er det bare muskler der skal til. Jeg har fået Boots og mor kommer til at begynde at ride mig bidløst da jeg ikke trives med det dumme bid. Så soft Hackamore bliver det. Hun har også bestilt ny underviser til os (kommer til at savne Amalie) da Amalie ikke havde meget tid til os. Hun skal bare spare de sidste penge op. Vores nye underviser hedder Lotte og er uddannet både akademisk og BBH underviser :-) så det bliver spændende :-) Jeg bliver nogle gange bange på vores ture og løber.. :-( så er jeg ikke særlig populær, da mor siger det er farlig.. Forstår hun dog ikke at det er jo det farlige jeg løber fra O.o. Nå, men det kommer nok til at stoppe når jeg får min Hackamore.. Det bliver en spændende sommer og mor har vidst nogle planer om galop har jeg hørt.. Det bliver sikkert sjovt :-)

Sommer 2015 - Februar 2016.
Vi har i løbet af sommeren haft rigtig mange gode skovture. Vi elsker en god galoptur i skoven. Vi har redet omkring 10-12 km hver tur vi har taget som indtil august var 3x ugentligt. Så begyndte vi på undervisning og dressur træning igen hvor vi rykkede os helt vildt :-) han taktede rent i galoppen og reagerer prompte på anspring. Han kan også lave anspring fra skridt i skoven. Er vildt stolt af ham. I december og januar måned fik han ferie/pause. Dette gør vi ikke igen da han ikke tåler at stå stille. Vi har påbegyndt genoptræning i skridt og er på uge nr to. Det at komme ud i verden igen er nærmest som at starte på nyt. Han er fuldstændig oppe at køre da der er mange farlige ting. Vi går i ridehuset og starter trav til marts. Han gør fremskridt ift. At komme ud på tur igen. Men det går langsomt, så man skal forholde sig positivt og se på de små fremskridt :-)
Vi har nogle spændende måneder i møde. Vi flytter så jeg får Tindur hjem <3 og jeg har købt ny hest så Tindur bliver Onkel til en lille Frederiksborger hingst som er 11 mnd når han kommer hjem <3

Den 21/10-16 blev Tindur vejet sammen med de andre. Han er 510kg. Han har blevet rigtig meget knyttet til Rocky, faktisk for meget da han ikke kan tage at de forlader ham. Dette giver selvfølgelig nogle udfordringer som jeg må tage hensyn til. Han kan dog sagtens forlade ham. Så at komme ud at træne er intet problem :-)

November 16 - Juni 17.

Vi holdt vores almindelige juleferie på 2 uger. Før juleferien var vi ude at ride et par rigtig dejlige og lange skovture på ca 21 km med vores gode turmakkere Anne-Louise og Krøsus. Da vi skulle starte op igen i Januar blev jeg bange da mor sadlet mig af den første uge så sadlen røg i gulvet :-( Charlotte havde først tid til at komme i midten af februar :-/ så den stod på longering indtil den blev tjekket. Da vi så startet op igen med ridningen var der kun 6 uger til jeg skulle i træning hos Camilla Stormont og jeg havde tabt mange muskler. Så mor koncentreret sig om at opbygge mine muskler med ridningen i skoven. Da jeg kom til Camilla så kunne jeg pludselig ikke galopere og manglet balance... Og jeg der taktet rent før jul.. Mor sagde at hun så måtte træne den men det gik ikke rigtig fremad.. Så mor fik Dorte til at komme ud da det overhovedet ikke gav mening. Rigtig nok så var den gal. Jeg var låst i ryggen og bagparten. Jeg er stadig i spring træning hos Camilla og kommer hjem 30 juni. Mor får undervisning på mig en gang om ugen og vi har sprunget 85 cm som er mors rekord :-D Der er lidt over 2 uger til jeg kommer hjem. Mon højt jeg når at springe med mor, og hvor højt når jeg og Camilla :-) Til August skal vi begynde på hold undervisning i spring på den lokale rideskole :-)

Juli - sept. 17.

Hos Camilla nåede jeg og Camilla at springe 1 meter. Og jeg og mor sprang 90cm. Da jeg kom hjem sprang vi i skoven på 60 cm, men en uge efter jeg kom hjem gik jeg fuldstændig død. Mor blev rigtig bekymret for mig så dyrlægen tog først ormeprøver. Det viste sig at jeg var sat til med orme til trods for at jeg skulle have fået en kur hos Camilla. Da jeg blev fri for orm satte mor mig på et tilskudsfoder oveni mit almindelige for min energi var stadig væk. Efter 2,5 uger på dette fik jeg igen energien og det hele blev nemmere for mig.
Dog blev mor bidt af sit store amitions niveau så til spring undervisningen glemte hun at tænke på at jeg ikke bare kunne kapere at springe en hel time.. så jeg begynte at sige fra ved at stoppe ved springene og ikke samarbejde. Og jeg begyndte at ikke lide at springe.. :-( da jeg gav mor en tur i støtterne så hun fik løse tænder vågnede hun og begyndte helt på nyt med mig da hun husket at jeg var en adhd dreng der ikke bare lige kan.. så nu går det godt da vi ikke springer ret mange spring af gangen :-) Vi har dog haft mange gode skovture hvor vi også red vild en gang :-P


Kommentér på:
Traver Tindur