{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Cob (sec D) Camina's Maccoy SOLGT 2000

885.496 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Coy'serne :
Kvinde | 35 år | Oprettet: 3. jan 2005


Welsh Cob (sec D) Camina's Maccoy SOLGT

Fødselsår:
2000
Højde:
Han er færdigmålt til 149 m. sko i år 2008

Var til dyrlægen og få lavet FEI-pas juni 2008 og der blev han målt til 148.3 så det svinger lidt.... :o)

Temperament
Han har et rigtig dejligt temperament. Har fået tildelt det første 10-tal i 40 år i temperament inden for Welsh forbundet.

Han er bestemt ikke en hingst der er farlig at omgåes. Han er altid sød og venlig og et rigtigt nussehoved. Han elsker at kysse.
Min datter Monique som er 3½ år rider også på ham engang imellem og han er bare så forsigtig og passer virkelig på hende. Hun kan få lov til det hele med ham, hun kysser ham også og nusser om ham i boksen, han har et stort hjerte af guld.... ikke er typisk hingst ihverfald :o)
Gangarter
Jamen 3 super gode gangarter med massere af sving og bæring, han skal bare lige lærer at kontrollere dem. Har nogle dejlige aktive bagben både i skridt, trav og galop.

Skridt: Rigtig god, skridter godt igennem og taktfast.

Trav: Super dejlig "blød" trav. Arbejder rigtig godt bagfra og er oppe og svinge og bære.

Galop: Enorm stor galop. Ligesom en stor hest. Han træder rigtig godt ind under sig og springer godt igennem.
Stævner
Går PRI.PRT,PRM og FEI kür på distrikt og landsplan.

Har desværre stået syg et år så er et år bagud i sin uddannelse i forhold til sin alder,så han klare det meget godt sys vi :o)

Han kan ihvertfald også springe men ikke noget vi er nået så langt med endnu. Hans motto er nok: Jo højere jo bedre :) Springer kanon. Fik 9 i kapacitet til hingstekåring.
Stamtavle
Mor: Black Princess Velvet

Far: Kildegaards Columbus

Morfar: Calerux Black Prince
Køn
Han er hingst. Kåret avlshingst i welsh forbundet. Vi bruger ham ikke rigtig til avlen men vi overvejer det kraftigt da vi har fået mange henvendelser.
Bemærkninger
En super ridepony der nok skal nå langt..... Han er vores lille prins. Han er så sød og venlig og kunne ikke finde på at gøre en flue fortræd. Og ja også en god pony at avle med, for han har kun gode ting at avle på..... et godt temperament, et smukt eksteriør, og nogle super gangarter... så vi er meget stolte af ham :)

Dog er han ikke en fold hest.... det er bestemt noget af det værste han ved, han skal tvinges på fold. Ligeså snart han ser sine foldgamacher og folddækken så er han ked af det. Han vil meget hellere stå og hygge i sin boks med al sin mad :o)

Vi har været en del igennem med ham, men nu er vi tiptop form igen og ser fremad.

15/3-06..... Så går det fremad med vores genoptræning, vi er nu igang med at få noget let undervisning. Så nu kommer prinsen snart ud på stævnepladserne igen *dejligt*

4/4-06..... NYT.... så er prinsen skam blevet fotomodel... Har fået taget billeder til det nye efterårskatalog fra Hooks, super sjovt. Bliver spændende at se hvordan han ser ud med sin flommemave (er lidt kraftig lige iøjeblikket)

25/4-06: Så blev vi sku nødt til at købe ny sadel :( Dyr og besværlig fornøjelse. Han var desværre blevet for bred til sin gamle sadel (muskeldyr *hihi*) Så nu måtte vi af med vores Kieffer og har nu købt en Supreme. Lækker sadel, kan bestemt anbefales hvis man har brug for en bred sadel :)

2/5-06..... Så har vi været til ponymåling med en lettere ophidset maccoy da han synes det var meget spændende. 147cm uden problemer.... SKØNT!

20/5-06..... Idag har prinsen startet sit første stævne i et år. En meget meget tændt Maccoy skulle starte LA1 i Roskilde. Puha han var spændt og gik ikke særlig godt men alligevel fik han 65.87% og lå 4 point under førstepladsen. Om det så var fortjent eller ikke fortjent er til at diskutere.

27/7-06: Så er Maccoy på sommerferie. Et dejligt svømmeophold i en uge... Han nyder det bare så meget.

8/8-06 : Maccoy startede i Vallø her i sidste weekend. Startede LA1 lørdag og blev nr. 3 med 68,62% og startede sin første LA2 søndag hvor han desværre kun fik 59 % men blev alligevel nr. 2.

1/10-2006: Maccoy blev klubmester her i weekenden på SIV. Ham og Thea var bare super dygtige.

7/10-06: Så har prinsen været ude og starte sin første LA4 hvor han gik 62.5%. Er egentlig godt tilfreds. Det var lidt svært for ham da han stadig ikk er stabil men det gik da med lidt småfejl....

5/11-06: Lige en opdatering.
Det går super fint med maccoy, han er virkelig begyndt at arbejde godt. Thea har været på træningslejr hos Vibeke Degn i efterårsferien og skulle også have været til Talentsamling d. 29/10 men desværre blev der konstateret kværke på ridecenteret så kunne ikke komme afsted med ham, det var bare super ærgerligt.... :o(

17/3-2007: Så er Maccoy blevet B-pony i en LA6 til 66.3% og med placering som nummer 2 :o)

13/5-2007: Maccoy og Thea har været på Midtsjælland idag og starte PRT. Maccoy var nu rigtig fin, selvom der var store vandpytter på banen som var svære at komme igennem. De fik 67.36% og blev nummer 4.

Nogle resultater:

LA4 Vestegnen Distriktstævne 62,5% (1uplaceret)

LA4 vestegnen distriktstævne 64,69%.

PRI SIV's øvestævne 62,25% (stakkels maccoy skulle tisse hele programmet igennem så Thea havde svært ved at få ham frem :o(..... )

PRI Møllebakken 63,8%. Placering som nummer 2 med 2 point under 1.pladsen (øv) Maccoy var rigtig fin.

Skjoldungen LA4 2plads med 67.81%

Hvalsø PRI 62.5%..... Øv irriterende at det ikke lige blev 63% så var han blevet B-pony. Men han var ret spændt i hele programmet, det var lidt ærgerligt :o(

Helsinge distriktstævne LA6 til 66,3%. Maccoy blev skam B-pony :o) Og fik en 2 plads.

Vallensbæk Rideklub første PRT med 62,63%.

Solrød rideklub landsstævne. Maccoy første landsstævne.
PRI til 63.84% og 1.uplaceret. (nummer 7 ud af 22 rytter)

SIV's øvestævne PRT til 63.95%. Det gik okay, Thea sad lidt og sov og var ikke så effektiv :o( Blev nummer 2.
Midtsjælland distriktstævne PRT 67.36% og nummer 4

Ringsted landsstævne PRI 62.5% (nummer 7 ud af 20), LA6 til 59.45% helt uforståeligt :o( Første PRM nogensinde til 61.58%, hoveddommeren havde Maccoy til 68% de andre 2 dommere til 58%, lidt mærkeligt. Men alt i alt et godt stævne.

VER 2 kval. til KBH mesterskab PRT til 62,77%. Er videre i finalen
KBHmesterskabs finalen i parken. Det gik rigtig skidt. Det hele stod under vand og Maccoy kunne næsten ikke flytte benene da de blev suget ned i bunden... han gik 61.33% og blev nummer 4.

Hvalsø distriktstævne PRT til 64,4% (1uplaceret) og PRI til 63,25% og placering som nummer 3.

Siv's Øvestævne.... 2 gange PRM. Lørdag 65,25% 3plads mellem alle hestene som gik fra grand prix speciel og prix st georg og MB/MA klasserne. Maccoy som eneste pony.
Søndag PRM til 70.25% og placering som nummer 1 igen mellem alle hestene som lørdag. Maccoy var rigtig fin denne dag. Begge dommere både lørdag og søndag dømte hende på landsstævne niveau, så det var super flot.

SVENSK PONYDERBY nr. 5 i b-finalen. Maccoy var ikke særlig god til dette stævne. Og konkurrenterne var hårde. I sverige må de jo ride til de er 18 så det var nogle store dygtige piger. Men alt i alt et rigtig fedt stævne med mange gode oplevelser.

Finale stævne Ecco Cup på SIV: Red mod de fineste ponyer i danmark. Der var 15 startende og Maccoy endte som 10'er. Han var godt nok frisk denne dag og løb lidt i galoppen. Men hellere det end doven :o)

Sjællandsmesterskab 2007. Nummer 6 om lørdagen og nummer 6 om søndagen så samlet nummer 6 til sjællandmesterskaberne. Der var 35 startende.

28/12-07:
Så er Maccoy kommet igang igen efter lidt vinterferie.... og hold da op han er blevet tyk den lille prins :o) Han ser helt forkert ud, griner :o) Nu træner Thea og Maccoy frem til Landsstævner i Januar og februar.

20/1-2008:
Thea og Maccoy var idag på Møllebakken og ride. De red en PRI. Maccoy var enorm tændt på banen så Thea havde noget at holde tilbage :o) Men hellere det end han er træt. De red 66% og blev nummer 6 ud af 26 ryttere.
Tusind tak til alle jer der var mødt op for at se Maccoy og Thea det var helt overvældende :o)

24/2-2008 ECCO Cup
Thea og Maccoy vil i år prøve sig med Ecco cup da det er Thea's sidste pony år. Vi havde ikke rigtig de store forventninger da det er super dygtige ryttere der er med. Første dag var en opvarmningsklasse PRM hvor Maccoy ikke var særlig god. Anden dag var det så det gjaldt og Maccoy var super godt gående.... Thea og ham gik videre til küren hvor maccoy var lidt spændt men det gik super godt.
PRM (fredag) 63.75% nummer 9 ud af 21.
PRT (lørdag) 1kval. Ecco Cup 68.25% placering som nummer 2 ud af 19 ryttere.
FEI ponykür (søndag) 71.59% placering som nummer 2 samlet.

KBH-mesterskaber 1 runde SIV 9/3-2008
PRT til 65.27%. 4.plads.
Thea havde en fejlridning der kostede i alt 4 point og prinsen var ikke super godt gående, han skulle tisse så han havde svært ved at takte i galoppen :o/

Påskestævne Sverige (landsstævne)
PRT søndag:
Banen var stenhård fordi det havde været 11 graders frost... og så var der en mand der valgte at lufte hans hund ude i sneen for enden af banen så maccoy var lidt spændt deromkring.
Samlet red de 62,25% og blev nummer 5 udaf 19 ryttere. De lå ret lavt i denne klasse. Vinderen vandt med 64% så de lå tæt de 5 øverste.
FEI kür søndag:
Maccoy var super fin på opvarmningen og banen. Thea og Maccoy havde en super tur i deres kür.
Samlet red de 72.25% og blev nummer 3 ud af 16 ryttere. Vinderen var den skønne pony Tim som er på det svenske landshold og 2'eren var Champagner W som også er på det svenske landshold. Så utroligt at Maccoy kunne blande sig med dem. :o)
PRM mandag:
Opvarminig i i kold vind og sne :o( Puhhhh det var koldt. Maccoy meget tændt og vild på opvarmningen da de andre var gode til at ride tæt, og det kan han ikke li' :o( De havde en okay tur på banen.
Samlet 67,08% og en 5 plads ud af 20 ryttere.
PRI mandag:
Samme opvarmning som PRM, en meget tændt maccoy som Thea kæmpede med at få dæmpet ned. Rigtig fint program men nogle dyre fejl.
Samlet: 67,17% og en 4 plads 20 ryttere. Vinderen lå på 68% så igen var det meget tæt.
Alt i alt et super godt stævne..... Thea og Maccoy fik placeringer i alt hvad de startede :o)

Solrød Landsstævne April 2008
Fredag PRI 67% lå lige uden for placering. Maccoy var ikke særlig godt gående, Thea havde en rigtig skidt tur på ham. Men ingen store fejl eller noget.
Lørdag LA6 66.9% 1plads. Igen havde Thea ikke en helt optimal tur, maccoy var ikke fremme til tøjlen eller noget. Hun var ihvertfald ikke tilfreds med ham.
Søndag PRM 64.17%. Bedste ridt i hele weekenden men den ene dommer var ikke enig. Hun lå 6.5% under de 2 andre så hun hev hende ned. Det var lidt ærgerligt. :o(

Sportsrideklubben 2 kvalifikation til KBH
PRT søndag:
Thea havde en lidt skidt tur på Maccoy. Hn gad ikke rigtig noget. Men vi opdagede senere hvorfor. Han fik et slemt nældefeber anfald og måtte have dyrlæge. Stakkels ham.
De red 65,1% og blev første uplaceret.

Hvalsø distriktstævne 7-8 juni 2008
Dette var et stævne hvor Thea red for at få Maccoy på plads inde på banen. Så hun red ikke efter gode procenter eller placeringer.
PRT: 65% placering nr. 4 ud af 12.
PRI: 65.3% placering nr. 2 ud af 14

Birgittelyst landsstævne juni 2008
PRI: 64,50% placering nr. 6 ud af 32.
PRT: 67,4% placering nr. 4 ud af 32. (ene dommer havde Maccoy på over 71% og som vinder)
PRM: 67,3% placering nr. 5 ud af 30.

Vi endte som nummer 19 på dansk rideforbunds ranglist
e 2008. Belv udtaget til internationale stævner i august 2008 men nåede desværre ikke til nogen :o(

Nu da min ponytid er forbi er Maccoy blevet solgt.
Han bor nu i USA/ Californien. Her lever han som en konge, vi kunne ikke finde bedre sted at sælge ham til. Her skal han gå hesteklasser (grand prix), være avlshingst og komme til en masse shows... :o)

Vi savner vores ponyprins rigtig rigtig meget.... du er det bedste der er sket for os... tak for vores fantastiske år sammen. Vi elsker dig coysen....
Kommentér på:
Welsh Cob (sec D) Camina's Maccoy SOLGT