{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Fjordsteds Tupsi - solgt d. 21/5 2014 [Tidl. hest] 2002

10.697 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ewitter.
Kvinde | 26 år | Oprettet: 2. aug 2008


Anden særlig race Fjordsteds Tupsi - solgt d. 21/5 2014

Fødselsår:
2002
Højde:
Max. 1'er pony.
- 148 uden sko.
Syner dog større.
Temperament
Hun har et meget fint temperament, altid glad når hun ser mig.
Ser hun dig på marken kommer hun hen til dig, som var hun en maunet. Hun følger dig rundt og er virkelig samarbejdesvillig.
Tupsi er hesten jeg har knyttet det stærkeste bånd med, jeg stoler på hende, derfor tør jeg gøre alt med hende. Ved at jeg stoler på hende, stoler hun også på mig, derfor er vi et godt og harmonisk par.
Hun er min ultimative soulmate og med hende kan jeg klarer hvad som helst.
Gangarter
Tupsi har nogle fine gangarter i forhold til hendes race.
Hun går flot under sig og søger ned i alle 3 gangarter.
Galoppen er stadig lidt ustabil, hun har ikke helt benene med i volter og sving, men hun er ved at blive bedre og mere ligeud rettet.
Stævner
Vi har efterhånden startet rimelig mange stævner sammen. Lige pt. er det højeste vi har startet to LB1ér bla. en 2. plads i en af dem (-: Og så har vi startet en LB i spring. Men jeg er ikke den store stævne rytter, så det bliver ikke højere end det, inden jeg bliver for gammel til at ride pony.
Stamtavle
Ukendt stamtavle.
- Grønt hestepas
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Tupsi er ponyen med det mest venligste sind man kan finde. Der findes intet ondt gemt i hende.
Hun følger dig, som var hun din skytsengel, hvilket hun er, hun beskytter dig og er jo, som en engel sendt fra gud, ned til mig.
Jeg stoler 100% på hende og hun stoler 100% på mig, derfor kan vi klarer alt sammen. Jeg har fundet lykken og den er sammen med hende. Jeg agter at beholde hende til hun ikke kan mere, for hun er uden tvivl min bedste ven på fire ben!

Tupsi og jeg, har en masse minder sammen, hver sommer hvor vi er nede ved stranden og bade, har det sjovt, er i skoven og springe. Gå ture ved vejen sammen med mine veninder og snakke. Masser af stævner, med gode oplevelser.
Vi har selvfølgelig også nedture, rimlig mange, da hun fik hovbyld, da jeg brækkede skuldren, da jeg brækkede armen.
Skuldren og armen var helt min egen fejl.

Vi har været til en del stævner som sagt, vi rider på LC niveau til stævner, men rider nok LB niveau her hjemme. I spring har hun sprunget MB baner med mig, men har sprunget SA baner med hendes gamle ejer, hvilket svarer til 140cm. Så hun er en sand springpony og har viirkelig talent for det.

Jeg er meget stolt over at have sådan en talentfuld og energisk pony, men jeg bruger desværre ikke så meget tid på at ride hende mere.
Kommentér på:
Anden særlig race Fjordsteds Tupsi - solgt d. 21/5 2014