{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Isabella *Bølle Bob* 2002

20.374 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Zazu - Vi Tre <3
Kvinde | 28 år | Oprettet: 24. mar 2008


DSP Isabella *Bølle Bob*

Fødselsår:
2002
Højde:
Jeg har ikke målt Isabella, siden jeg fik hende, men tidliger ejer fortalte hun var omkring 145 cm. Altså en 1'ee pony. En passende højde til mig.
Har dog fået af vide af hende der har avlet hende, at begge hendes forældre er 160? Mhm.
Temperament
Ved første øjekast er Isabella en rigtig balademager. Hun er den der skaber revage på folden, og formår at få det sjove ud af alting.

Når du først lærer hende at kende, og hun stoler på dig, er hun der frommeste lam, og vil gøre det bedste for sin ejer.

Når hun er hingstegal, er hun på en pæn måde sagt, en rigtig kælling, og man skal passe lidt på ar komme i nærheden af hende, når hun er i den periode. der kan man ikke helt vide hvor man har hende.

Hun er meget fodernel, så når hun får mad, skal man ikke komme for tæt på hende.

Trailer: Bella går selv op og ned, hvis jeg bare smider træktovet over halsen på hende. Under kørsel står hun helt stille. Så det er jo bare fantastisk. Dog kan hun godt, sjældent men det sker dog, finde på at drille og ikke gide at gå op i traileren, men hvis vi bare liger en longe ved siden af traileren, går hun op.

Stalden: Hun er sød i stalden, men som sagt er hun fordernel. Stikker meget gerne mulen frem for at få mad, og for at få opmærksomhed.

Marken: Som skrevet tidligere er lidt af en vildbasse på marken. Løber altid ud på marken, lige meget hvor træt hun virker at være efter ridning.

Under ridning: Jeg vil sige at det ikke er enhver der kan sætte sig op og ride fin dressur på Bella. Hun kræver en rutineret rytter. I 2008/2009 da jeg fik hende, var hun lidt af en mundfuld. Kunne ikke helt finde nøglen til hvordan vi skulle få dressuren til af fungere for os begge to. Endelig for et år siden fandt jeg helt ud af hvordan kagen skal skæres.
Jeg havde en veninde oppe og prøve hende i sommerferien, og hun fik sin sag for, fandt ud af at det ikke var helt let.
Men Isabella kunne aldrig finde på at smide dig af når du rider på hende. Hr aldrig stejle med mig under ridning.

Lige for tiden springer jeg ikke på Bella da jeg havde et voldsomt styrt til et klubsstævne i 2011. Hvis i er nysgerrige om hvordan det skete er i velkommen til at skrive i PB. Men Bella elsker virkelig at springe, og jeg synes faktisk, det er lidt synd for hende at vi ikke får sprunget mere, men har planer om at ude i fremtiden, skal vi begynde på det igen. Eller måske finde en pige der har lyst til det. Isa er meget intelligent på en springbane, og kan lave snævre veninger og få fart som en raket. Et lille eksempel kan nævnes ved ar vi, I 2010 kom jeg på førstepladsen 7 sek. foran andenpladsen. For 3 år eller noget siden, da vi gik til springundervisning ved Frits, sprang vi 80-90 cm til træning.

Vi har spruget 125cm sammen. Er meget stolt! (-;


Gangarter
Isabella har nogle gode gangarter.
Skridt: Dejlig, træder godt ind over sig.
Trav: Meget svær at sidde nedsidning, men nøj hvor kan hun strakke ben, når vi kommer op i fart :o
Gallop: Elsker virkelig hendes gallop. Det er ligesom at sidde på en gyngehest.
Stævner
Her er de rosetter vi har vundet sammen, i løbet af de år vi har startet stævner. De seneste to år har vi ikke startet.

19. April 2009.
Skærbæk og Omegns rideklub.
LD2
126 p. 70%
3. Plads.
Første stævne, og første roset sammen.

14. Juni 2009
Ottersbøl klubsstævne ( Første hjemmestævne)
DK spring B3
25,6 sek.
3. Plads.
Første springstævne + første roset i spring.

12. September 2009
Ottersbøl debutantstævne.
LX, B3.
22,5 sekunder (7 sekunder foran andenplads)
1. Plads.

12. September 2009
Ottersbøl stævne.
DK, B3.
21,3 sekunder.
1. Plads.


Desuden vandt vi hold i spring. Holdet bestod af mig + Trine og Nikita + Lena og Malou + Mathilde og Granat.


13. September 2009
Ottersbøl stævne.
LD spring, B3.
Sekunder?
3. Plads.

Desuden vandt vi igen hold. Det bestod af mig + Lena og Malou + Mathilde og Granat + Rikke og Coco.

I 2009 deltog vi også i vores første hubertusjagt. Her vandt vi en flot 3. Plads i opløbet.

18. September 2010
Ottersbøl udvidet stævne.
DK, B3. ( 15 i klassen)
61.00 i hovederunden og 27,20 i omspringning. ( Anden pladsen var Lea Hartwigsen og Flipper med 28.30 sekunder i omspringningen).
1. Plads.

18. September 2010
Ottersbøl udvidet stævne.
LD, B3. (20 i klassen)
51,10 i hovederunden og 22,90 sekunder i omspringningen. ( Louise Lauersen fik 26,70 sekunder i omspringningen.)
1. Plads.

19. September 2010
Ottersbøl udvidet stævne.
DK, B3. (11 i klassen)
45,70 i hovederunden og 37,10 i omspringning.( Rikke Gad vandt førstepladsen med 36 sekunder)
2. Plads.

19 september 2010
Ottersbøl udvidet stævne.
LD, B3. (17 i klassen)
46,80 i hovederunden og 31,20 i omspringningen. (Tenna Waje med V-Power fik en anden plads med 31.30 sekunder.)
1. Plads.

Den 19. September vandt jeg, og mit hold også i CUPspring. Holdet bestod af mig og Rikke Jørgensen + Coco og Lena Atzen + Malou og Tenna Waje + V-power.

Derudover red vi igen hubertusjagt i år 2010. Her vandt vi en første plads i opløbet, lige foran Tenna med V-Power.

I 2011 red vi også hubertusjagt. Her vandt vi igen en 1. Plads i opløbet. Toeren blev Lene Rahr med V-Power.


OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS
Som sagt, jeg har ikke skrevet alle stævner ind ovenfor. Kun dem jeg har med rossetter.
Har for det meste startet klubstævne på hende.
I spring har vi næsten altid fået en roset med hjem i spring.
Nedenfor er der dog noget jeg har skrevet, her på Isabellas profil for lang tid siden, som jeg ikke nænner at slette.

2009 19/4 Skærbæk stævne.
LD2: 3 plads, m. roset 157 p. 65,41% LC1: 10 plads u. roset 126 p. 70 %

2009 14/6 Ottersbøl Klubstævne.
LC1: 4 plads u.roset 129 p. 53,8% LX; 6 plads 58 sek. i hovedespringnig. Isabella refuserede, så fik 4 fejl DK: 3 plads m. roset. hovedespringning; 60,40 sek omspringning 25,20 sek

2009 1/8 Løgumkloster stævne.

Vi red LX og DK Isa refuserede ved samme spring i begge klasser. Dog var det ikke Isabellas skyld. Der stod en (undskyld sproget) en møg irriterende mand ved siden af et spring, som stod ud til nogle buske og træer. Der var en masse heste der refuserede ved det spring pga. af ham. Og til sidst var der også nogle der gik over og fortale ham det. Til sidst fik jeg dog Isa over.

2009 12/13 September. Ottersbøl stævne.
Red LC1, fik en 8 plads med 117 point (48.8%). Om eftermiddagen red vi noget spring. Først en LX klasse. Her fik vi en første plads . Red til 22.50 sekunder. ( Anden pladsen red 5 sekunder langsommere) Efterfølgende red vi en DK
DK;1 plads, 21,40( 3 sek end nr2) Søndag; LC1; 9 plads, 135p,56,3% LD; 3 plads,26,30( 6 sek, langsomere en 1 pladsen) Men tror Isabella var meget træt. Men vi fik en 1 plads i hold begge dage! Hvor er jeg dog stolt. Jeg vandt noget i alt jeg stillede op i dvs. 5 ting. Wauw,
Stamtavle
Mor: Sofie
Mormor: Isabella ( Jeg har valgt at opkalde Isa efter hende ) :D

Far: Åge XX
Køn
Hoppe.

Bemærkninger

Isabella bliver til dagligt kaldt Isa eller Bella -Jeg har en meget stor kærlighed for sorte heste, og da jeg så Isa i salgsannoncen blev jeg smaskforelsket ved første øjekast. -Isa er en ubeskrivlig smuk pony.

Isabella elsker at blive snakket med og nusset om, Hun elsker også at bliver kysset på mulen så nogle gange ligger hun selv miullen op til mig som tegn på at jeg skal kysse hende. Hun kan også puffe blidt til mig;) Nogle gange der stikker hun hovdet hen til mit og kysser mig, trækker hovedet tilbage og kommer så med et ordenligt smækkys.

Jeg rider også til dressurundervisning 1 gang om ugen, ved en der hedder Winnie. Hun er en rigtig god ridelære og jeg får ½ times aleneundervisning ved hende og det får jeg rigtig meget ud af. -Jeg rider jo self også udover de ridetimer jeg får.

4 maj 2009: Jeg var til ridning ved min ridelære Kenneth, og jeg skulle ride eneundervisning. Jeg havde ikke rigtig været ude og ride isa i den forrige uge for jeg havde været syg, og dagen inden blev jeg konfirmeret, så der havde jeg jo ikke tid. Så jeg regnede med at det vil gå af H til. Det gik heller ikke så godt til at starte med, men hun var ikke så fuld af energi (som jeg slet ikke regnede med) MEN hun gik som en drøm, isa har aldrig gået så godt med mig som hun gjorde idag, kan slet ikke fatte det. Hun gik til bidet hele timen, og arbejde bare super!!! Efter han, Kenneth, er stoppet er jeg begyndt ved en anden underviser der hedder Winnie, hende er jeg rigtig glad for, men jeg savner stadig lidt Kenneth som underviser for han gjorde det på en rigtig god måde med at få isa til at gå til bidet og fremad.

9 Maj 2009 SUPER DAG Jeg var ude og springe på Isa for første gang! Og isa var lykkelig og spjættede med bagbene og var bare så glad for at komme ud og springe. Det var godt nok ikke så højt vi sprang fordi min søster var med og hendes hest er ikke så vant til at springe. Men isa var fuld af energi og løb som en gal med mig på ryggen c",)i Fik så meget grineflip!;D Skøre Isa =)

16 . Maj 2009: Anden gang jeg har spruget på Isa Det gik super og vi fik spruget 50. cm Men isa fik et flip og løb som en gal igen! Glæder mig til jeg skal til mit første springstævne på hende her til Juni. Glæder mig til at se hvordan det går..

25 maj 2009: SIDSTE GANG VED KENNETH Ja, som sagt det var sidste gang ved min ridelære Kenneth, det er lidt træls Men der kommer måske en ny ridelære som hedder Wini Idag gik det super godt! Både i overgangene og med at hun gik til bidet. Det hele gik godt! Kommer virkelig til at savne Kenneth! =(

Den 9 Jun 2009: Var til den nye underviser (Winnie) Det gik rigtig godt, bedre end jeg havde forventet. Det gik 10 gange bedre end det har gjordt ved Kenneth Håber Isabella går ligeså godt på søndag.

14 nov. 2009 Første gang jeg er røget af Isa. Og nu havde jeg næsten haft hende et år.;D Bare ti dage mere så havde jeg haft hende i et år.. x) Det hele startede med at vi self. sprang og det gik meget godt. Så satte min springlære et spring på 1.10 meter op og bagefter stod han lidt væk fra springet og viftede med en målestok. Allerede på vej hen til springet var Isa lidt nervøs for den pind. Nå men vi kom hen til springet. Isa refusere og drejer kroppen til den ene side, og jeg troede jo at hun ville springe så jeg hænger til den anden side. Så hopper Isa tilbage igen for at springe alievel. Det er jeg jo slet ikke forberedt på. Så jeg ryger af. Den ene stigebøjle elastik gik i styker så jeg kunne desværre ikke springe mere den aften. JEG HAR SPRUNGET 125 MED ISA!!!!! ER MEGA STOLT

28 marts 2010 Dressurundervisning ved Winnie: Gik perfekt idag til undervisning og vi fik redet ned af midterlinen i galop uden Isa changserede;) Min ridelære roste mig meget. (: Så det hjælper alså og øve sig hver gang man rider og man skal helst ride 4-5 gange om ugen. Så får man mest ud af det i hvertfald, det har jeg lært.

Den 21 juni 2010: Dressurundervisning: Var til undervisning ved Winnie. Og Isa var bare super!!!! Hun har ikke gået så godt med mig i lang tid. Jeg red ikke med chambong!! Er bare så stolt over dig puttegøj!!

Den 24 juli 2010 Ringridning + dressur: Skulle ud og ride ringridning idag (: Men jeg skulle self. lige varme op! Så jeg gik over på vores Dressurbane sammen med min storesøster. Isa havde krudt i røven! Hun løb mega stærkt i traven! Men ellers gik det fint nok. Så tog jeg over til galjen for at øve. Det gik super godt, og kunne næsten ikke lade være med at grine p.g.a Isa virkelig galoperede langsomt. Man skulle tro at hun havde gået ringridning i 30 år! For hun viste bare hvad hun skulle(: Så skulle min storesøster lige prøve hende et par gange. Og det gik også super. Så da min storesøster var færdig var det enlig min tur, så jeg kunne skridte hende af. Men lige pludselig var min far på vej op efter nogle støvler så han kunne prøve Isa!! Min far har redet meget da han var yngre, men det er flere år siden sidst jeg har set ham ride(: Han tog de fleste ringe!

Den 31 Juli 2010 Ringridning i Mjolden (sommerfest) : Det hele startede med at vi skulle hen og hente sidste års konge i Lunde. Da vi synes det var for langt tog jeg bare derhen uden Isa, og så kunne jeg bare sadle Isa op imens, inden de kom forbi os. (: Det gjorde jeg jo så, og Isa var rigtig fin, hun var flettet og havde sløjfer i manken, og i halen. Hun havde også lyserødt underlag på, og hvide gemacher. Hun var så fin. (: Det gik også fint om til sportpladsen. Der var der ingen problemer (: Og heller ikke da hun skulle gå forbi en hoppeborg med skrigene børn i ! ;D Jeg er stolt af dig Isa :) Isa stod også musestille da vi skulle vente på at det blev vores tur, og det gik da også nogenlunde de 10 første gange, men hun jorede godt nok i gennem ;D Hun stejlede næsten ikke de 10 gange, men baggede ind i de andre heste der stod der! ;) Da vi fik pause efter de 10 gange tænkte jeg at jeg ville lige give Isa en chance mere. Så det gjorde jeg så. Men det blev bare værre og værre! Og Isa løb helt vildt stærkt så det var fuldstændig umuligt at tage ringen. ! Jeg blev nr 10 ud af 11 (: med 4 ringe!

Uge 17 Mandag: (En del af påskeferie) Mig og Sandra(min storesøster) tog ned på rideskolen for at springe lidt på udendørsbane. Det skal lige siges at det er meget lang tid siden jeg har sprunget. Det gik over alt forventning! Jeg havde ikke min martingal på, som jeg plejer at have. Jeg sprang ca. LD bane ( Jeg skal jo starte minimum LD/LC til klubstævne, da jeg er udklasset af de andre)

Tirsdag: Red dressur på banen. Det gik ikke særlig godt, Bella var meget strid. Så mig og Sandra byttede hest, så jeg red Federica. Da vi så byttede tilbage igen var Isa meget sødere end i starten.

Søndag: Red dressur på banen. Orkede det faktisk ikke, så til at starte med travede vi bare for lange tøjler. Men så senere gjorde jeg dem korte og begyndte lige så stille at bevæge bidet på hende. Efter ikke så lang tid gik hun bare perfekt Du er sgu dejlig hest!! : D

Den 21 september 2011; Sandra skulle til undervisning og jeg ville bare tage med derned for at ride noget særiøs dressur. Sandra havde så glemt hendes stigebøjler -.-" Så jeg skulle ride uden, så jeg tænkte, så kan jeg da ligeså godt ride uden sadel. Jeg tænkte, det bliver sikkert bare til noget hyggeridning. Men efter jeg havde skridtet i et godt stykke tid, så travede jeg, og til sidst galop. Hun gik bare så fantastisk. Gik til bidet, hun var simpelthen så dygtig! Jeg skulle ikke arbejde så meget for at få hende til det.

OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS
Jeg skriver ikke rigtig dagbog mere herinde, kun engang i mellem, men nænner næsten ikke at slette hendes dagbog (-:
Triks Bella kan:
[X]Smile

[X]Spanske skridt

[X]Ryste på hovedet

[X] Neje
Kommentér på:
DSP Isabella *Bølle Bob*