{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod RDH Karisma Knudsgaard †RIP† [Himmelhest] 2005

71.701 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod RDH Karisma Knudsgaard †RIP†

Fødselsår:
2005
Højde:
hun er omkring 164 cm så hun ender nok på de 166-168 hvilket er en god højde for mig.

sommer 2009: 167 cm
Temperament
hun har et rigtig godt hovede.
hun er vågen, men hun gør intet ondt. hun har et super temperament som kommer til at give god nytte når hun kommer højere op i klasserne :)
hun kan godt finde på at stoppe op og kigge på de nye ting og omgivelser, men hun går altid forbi når hun ved man selv er med. hun er sådan en hest som knytter sig ekstremt meget til sin ejer.
Gangarter
hun har nogle super gangarter.
http://www.hestegalleri.dk/vid_vis.aspx?VideoID=209148
se evt. hendes gangarter i denne video ^^

SKRIDT: hun bruger ryggen rigtig godt med en rigtig god takt.
kåring 8.

TRAV: hun har en super trav hvor hun åbner rigtig godt op i sine bagben. hendes haseaktion er helt i top.
kåring 8.

GALOP: igen her bruger hun også rigtig godt ryggen og galopere rigtig meget op af bakke. med bagbenene helt vildt godt under sig.
kåring 8
Stævner
stationsprøvning 2008:
gik i hovedstambogen, så hun har nu fået en fin krone på halsen. hun fik bla. 9 i temperament.

championat billund d. 23 aug 2009

trav 8,5
skridt 7,0
galop 7,7

kommentar:
prinsessen var rigtig fin og kiggede ikke på noget som helst. super fin tur. det var bare ikke helt nok (SE VIDEO)

-------------------------------SÅ STARTER HENDES STÆVNEDEBUT--------------------------------------


rind rideklub d. 6. sep 2009
lC2: 70 procent. 1 plads.

kommentar: fin tur af at det var første gang. kiggede ikke ret meget. men der er stadig en del der skal læres.


herning rideklub d.26 september 2009.
lC1. 71,7 % 1.plads
lC2. 68,27 % 2. plads.

kommentar:
første runde var bare super god. ikke mange fejl (lidt rytterfejl). i den anden tur blev der harvet på banen på den anden side så karisma blev lidt forskrækket og det betød at hun blev en smule spændt i hele programmet.

hammerum rideklub 17. okt 2009.
LC1. 72.5 % 1. plads.

kommentar:
vi havde en super tur. det var første indendørs stævne (dvs første gang alene på en bane hvor hun ikke kunne se nogle heste) og hun kiggede kun en eneste gang. det var ellers en farlig hal. er meget stolt af min prinsesse.

hammerum rideklub distrekt sævne d. 14 Nov.

lc3. 65% 3 plads
lc1. 66% 1 uplac.

kommentar: et fint stævne. karisma var ikke helt som hun kunne være. og hun var spændt i musklerne efter en kold svømmetur. hun syntes også det var alt for tidligt og blive vækket halv 6 :o)

herning rideklub 5. Dec

lc1. 76 % 1. plads
lc2. 76,09 % 1. plads

kommentar:
super fine ture. hun var rigtig godt igennem. hun var super lydig og kiggede ikke en eneste gang. dejlige prinsesse :)

skåde rideklub d. 12 Dec (udviddet klubstævne)

lc1: 65,4% 1. ulplac
lc3:67,5% 2. plads

kommentar: i første klasse var der nogle farlige spring, men hun overvandt sin skræk til sidst og lavede et ok program. i anden klasse kiggede hun slet ikke, hun lavede dog en prut, som hun blev bange for og fik lavet et par buk *GG* :)

skjern rideklub

LA1: 60,3 % uplaceret.

kommentar: egentligt meget fin tur. hun var lidt småspændt men hun var en stjerne på opvarmning.
VIDEO KAN SES.

løgstrup distriktsstævne 1. maj.

la4: 58,3% uplaceret.

kommentar: første udendørsstævne, men jeg skulle starte LA4, da jeg skulle kvalificere mig til start til distriktsmesterskab på mors. jeg troede jeg ville være kommet til 3 flere stævner, men både i viborg, hylke og grindsted kom jeg på venteliste, så LA4 var lidt en stor mundfuld. MEN karisma var faktisk super sød. opvarmning var MEGET tung og dyb så jeg varmede op indenfor og kom kun ud 3 min inden start. på banen var hun rigtig fin. hele trav og skridt programmet var til 7 taller men i galoppen starter hun med at misforstå mig og da jeg måtte stoppe hende og og lave en anspring på ny syntes hun at hun skulle fjolle og bukke :D sådan fortsatte hele galop programmet, tosse hest. hun var bare en lille energibombe.

hammerum stævne d. 7. maj

la2: 64,7 % 1. plads
la2: (regionscup) 67% 2. plads.

kommentar: da hun havde haft det sjovt til stævnet i løgstrup meldte vi lige til hammerum inden det store stævne på mors *GG* men i hammerum var hun meget bedre, hun var rigtig fin på banen (som også var ret tung) og gjorde alt jeg bad hende om :)

morsø distriktsstævne d. 13. til 16. maj.

la1:60 % uplaceret
la4:distriktsmesterskab for hold 11/13: 65,75 % 3. plads
la2:65,52 % 2. plads med kun et point til førstepladsen.

kommentar: det var lidt af et sats at tage min baby med til så stort et stævne. vi ankom onsdag hvor karisma blev placeret i boksen hvor hun lige kunne falde til ro mens vi pakkede ud. senere på aftenen red vi en lille tur i øs regnvejr og vand i ørerne er meget klamt *GG* men hun tog det bare super flot.
torsdag skulle prinsessen meget tidligt op, da jeg skulle starte klokken halv 8 om morgenen. men hun tog det bare så flot og kiggede slet ikke på noget.
på banen havde vi nogle småfejl som også gjorde at jeg blev trukket noget ned.
fredag havde hun hygge dag hvor hun fik en lille ridetur og ellers bare massere af trækture og hygge i boksen. hun sov rigtig meget. det er jo svært at blive voksen.
lørdag skulle vi ride distriktsmesterskab for hold, så der var lidt ekstra nerver på men hun var bare SÅ god som aldrig før. hun kæmpede bare maks. dommer H =69,12% dommer c=64,12 % og dommer m= 64,12% så en rigtig fin tur. vi endte som samlet 3'er.
søndag var banerne en stor gang smat det havde regnet helt vildt og banerne var en stor mudderpøl. men jeg prøvede og ride hende. men havde jeg vidst banen var så glat og leragtig, havde jeg også meldt fra. men hun var så rar og kæmpede sig gennem banen og vi endte også på en 2. plads med kun 1 point til førstepladsen :D hun har simpelthen bare gjort sin mor så stolt til det her stævne og nu står den bare på en uges fri med massere af hygge :D<3

bording distriktsstævne med youngrider klasser d. 19 juni.

la1:70,3% - 1. plads
la2:71,04% - 1. plads

kommentar: super super fin på opvarmning, alting spillede max. da jeg blev kaldt ind styrtede det ellers bare ned. hagl og regn kunne ikke slå tøsen ud. og endda heller ikke et kæmpe tordenskrald.
hun var simpelthen så dejlig at have med i byen. jeg er meget stolt.


birgittelyst distriktsstævne med visiocare.

la2: 63%
samlet nummer 2 til DRF visio care cup 2010. holdet bestod af kristina bang, sara ejsing, malene madsen og mig med karisma :)

kommentar: meget meget fin tur på opvarmning. hele trav og skridtprogrammet var også til 7 og 8 taller. men jeg kiksede et anspring og derefter blev hun meget stresset fordi hun ikke kan KLARE og lave fejl :) vi havde øvet de anspring så meget at hun vidste hun havde lavet fejl.. så resten af prgrammet bestod af bukkespring og changementer :D hihi min dejlige prinsesse.

vilhelmsborg christmasshow 2010

la2: visio care cup 65,89%
samlet nummer 3 med kun 2 point til anden pladsen.
vi blev ringet op dagen inden vi skulle af sted. holdet som normalt havde vundet havde snydt, så vi var oprindeligt første placeret. karisma var ikke redet ugen op til, så vi besluttede at tage det med som en oplevelse.
på banen var alting farligt, men karisma kæmpede virkeligt for at overvinde sin frygt. vi fik os kæmpet rundt på banen sammen. hele travprogrammet lå suverænt til over 70 % men det er stadig galoppen der er vores svage side. hun blev lidt stampende og spændt så vi røg ned til 67 og derefter til 65,8%
jeg er dog rigtig godt tilfreds med mit ridt og jeg kunne ikke forvente mere af hende.

næste weekend står den på klubmesterskab.
Stamtavle
Far:
Ident: DVE 812
Navn: DE NOIR
Født: 03-04-2000

Farfar:
Ident: DE331310590093
Navn: DE NIRO
Født: 01-01-1993

farmor:
Ident: DE331314612292
Navn: MAHARANI
Født: 01-01-1992

oldefar:
Ident: DE304040077178
Navn: MATCHO AA X
Født: 01-01-1978

Mor:
Ident: 0102939
Navn: MAI LYNGHØJ
Født: 26-05-2001

Morfar:
Ident: DVE 659
Navn: AKINOS
Født: 06-05-1991

Mormor:
Ident: OLN 98013
Navn: DOLLER- PRINSESEN
Født: 12-04-1991

oldefar:
Ident: OLH 492
Navn: ALEKSANDER
Født: 10-04-1963
Køn
en dejlig hoppe.
Bemærkninger
da jeg er har overskredet grænsen for pony måtte jeg jo skifte denne dejlige sag ud. jeg var overbervist om at der ikke ville være nogle i denne verden, som kunne overtage mit hjerte så godt som den lille fudde dreng.
det viste sig at være noget sludder, for denne hoppe har taget mig hjerte med storm. hun er bare så dejlig nem og medgørlig.



sådan startede det hele:

vi var til kåring med vores hoppe maude. Egentligt kun for at vores føller (Aventino) kunne blive kåret i DV også. Men vi ved ikke så meget om det stads så vi tog da bare Maude og Aventino direkte fra folden, puttede et par flætninger i og så kørte vi ellers til Wielhelmsborg, hvor der blev afholdt kåring.

ja det gik jo så over al forventet maude gik direkte i hovedstambogen (DH) og fik også en god kommentar med til føllet også.
der var nogle på stævnepladsen, som havde fået øjnene op for maude ( som var sådan halvt tilsalg), de kom hen til os for at snakke lidt, og vi endte med at finde ud af at de avlede meget selv og efter deres mening var maudes blod noget helt specielt.
De var meget int i at købe Maude med hjem når hun var klar til at komme af med føllet. dog skulle de have solgt en af deres i salden først.

desværre gik tiden og 2 mdr efter havde de stadig ikke fået solgt nogle i stalden. men de ville gerne lige komme og kigge på maude en gang til. igen var de meget vilde med hende, men desværre kunne de jo ikk tage hende med hjem. men de havde en skør hoppe efter De noir vi kunne lave noget byttehandel med. den var nærmest ustyrlig, men GUDESMUK. men dengang var det ikke meningen at jeg skulle have hest, så vi takkede nej tak.

der gik atter nogle mdr og Maude blev klar til at skille sig af med sit føl. så vi kontaktede igen Jette og Lars og de var stadig int i hende og de var også stadig interesseret i at vi fik deres hoppe, som efter at have været til stasions afprøvning havde ændret fuldstændig adfærd. nu var hun nærmest from og nem at trække med osv osv.
vi tog lidt skeptiske op for at kigge på hoppen, men den tog mit hjerte med storm og jeg kunne ikke tænke på andet end de gigantiske gangarter hun jo har.

så vi lavede nu noget byttehandel, og det er sådan jeg i dag endte med at få denne dejlige hoppe Karisma Knudgaard.

til stations prøvning fik hun bla 9 i ridelighed, type og temperament.
og derudover en masse 8 taller og endte dermed i hovedstambogen som RDH hoppe.

hun er nu redet en 30 gange tids (incl de 15 dage til stasionsafprøvning) og alledede nu kan jeg styre hende rundt, lave volter osv, ride frem og tilbage og hun går super stabilt med hovedet.

vi må først starte championater fra maj og klub stævner fra august så vi har ikke travlt, vi tager det hele med ro.

mere beskrivelse skal komme når jeg har haft skønheden lidt længere.

NYT 18 okt.

karismas stævnedebut er nu gået i gang. hun klare det bare så fint. meget bedre end jeg havde troet.
hun er begyndt at svæmme en gang i ugen ved hammertor poolcenter i ikast. hun bliver rigtig forkælet. men jeg syntes hun fortjener dette.

NYT d 5 dec

det går kun fremad med prinsessen. det er en fornøjelse at komme ned til hende hver dag.
hun er lidt af en enmands hest, det er ikke alle en hver der skal komme ind og lægge dækken på hende :o)
hun er dejlig, og jeg kan mærke vi har et HELT bestemt knyttet bånd sammen.
hun elsker at arbejde og hun garntere næsten altid en god ridetur <3

NYT 21 juni:

nu er karisma for alvor ved at være en stor pige :o) hun er nu fyldt 5 og er allerede med på nye udfordringer. hun udvikler sig bare konstant den rigtige vej. hun er og bliver min drømmehest.


farvel min prinsesse du var den bedste <3
historien skal nok komme med lad venligst være med at spørge til det- jeg skriver når jeg er klar til det.

Kommentér på:
Dansk Varmblod RDH Karisma Knudsgaard †RIP†
Annonce